blogs voor

Home

#Hashtag registratie!

Auteur: kim

Categorie: Opmerkelijk

Datum: 01 Apr 2011

Reacties: -

Tijd: 10:10 uur

Bekeken: 2351x

 

Met de opkomst van Twitter wordt het gebruik van zogenaamde hashtags ook steeds populairder. Een hashtag (#) ook wel ‘hekje’ genoemd, kan voor een woord geplaatst worden om dit woord te benadrukken.

 Om het gebruik van hashtags bij te houden is de International Foundation For Hashtag Registration (IFFHR) in het leven geroepen. De IFFHR is aangewezen om hashtagregistratie te faciliteren en controleren.

 "Wij geloven dat dankzij dit registratieproces Twitter gebruikers beter geïnformeerd zullen zijn over het belang van het gebruik van hashtags. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor alle Twitteraars een belangrijk issue is en dat er grote publieke belangstelling zal zijn voor registratie. In de wereld van vandaag de dag is er toch niets mooiers dan je eigen stukje internetgeschiedenis bezitten? Dankzij registratie kan misbruik en onrechtmatig hashtag gebruik bestraft worden," aldus één van de oprichters van IFFHR.

 Mobillion heeft inmiddels de hashtags #mobillion, #recruitr, #icollect en #igive geregistreerd. Wees er snel bij, want voor je het weet heeft iemand anders jouw hashtag al geclaimd!

 Registratie kan op http://www.iffhr.org.

Reageer    

zoek op site

twitter